Гуардиола обяви дали ще може да разчита на важен играч срещу Тотнъм


Гуардиола обяви дали ще може да разчита на важен играч срещу Тотнъм
Снимка: Getty Images/Guliver

1957 0

Наставникът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че бранителят Аймерик Лапорт е добре и ще може да играе срещу Тотнъм в неделя. Французинът пропусна двубоя от Карабао Къп срещу Манчестър Юнайтед в сряда заради контузия.

На днешната пресконференция на отбора преди сблъсъка с Тотнъм Гуардиола даде информация за неговото състояние. „Той е добре. Беше доста преуморен. Той няма контузия, но не искаме да предприемаме никакви рискове. Надяваме се, че ще може да играе срещу Тотнъм“, каза испанският мениджър. Каталунският специалист сподели и какво е състоянието на друг от контузените играчи в отбора Лирой Сане. Немският национал не е играл от началото на август заради скъсани коленни връзки. „Той поднови тренировки с отбора. Това са добри новини. Той се движи изненадващо добре“, допълни Гуардиола.

Двубоят между Манчестър Сити и Тотнъм е в неделя от 18:30ч. А ето какво комично нещо направи колегата на Гуардиола Жозе Моуриньо в днешния ден.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички