Гуардиола готви чистка в Сити заради провала в Шампионска лига


Гуардиола готви чистка в Сити заради провала в Шампионска лига
Снимка: Guliver/GettyImages

1391 0

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола е изключително разочарован от отпадането на "гражданите" от Шампионска лига и е решен да се раздели с 14 футболисти. 

Сред водещите имена в списъка на Гуардиола за ненужни са защитниците Гаел Клиши, Бакари Саня и Пабло Сабалета. Играещите под наем в други отбори през този сезон Джо Харт, Еляким Мангала, Самир Насри и Вилфред Бони също ще бъдат свободни да си търсят нови отбори.

Мястото на капитана Венсан Компани също е под въпрос, най-вече заради постоянните контузии, които го съпътстват в последните два сезона. За оставането си в отбора ще трябва да се борят още Фернандо, Нолито, Хесус Навас, Фабиан Делф и вратарят Клаудио Браво, които в последно време не попадат в сметките на Гуардиола.

Гуардиола може да се види принуден да се раздели и със Серхио Агуеро, който се очертава да бъде резерва на изгряващата бразилска звезда Габриел Жезус през следващия сезон. Агуеро едва ли би се съгласил д аостане в отбора, при положение, че няма да бъде сред титулярите. 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички