Гуардиола бесен на въпрос: Ще вкараме 18 гола на Саутхемптън


Гуардиола бесен на въпрос: Ще вкараме 18 гола на Саутхемптън
Снимка: Getty Images/Guliver

1313 0

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола остана раздразнен от въпрос на журналист на Острова, касаещ предстоящия мач със Саутхемптън. Испанският специалист бе запитан дали неговият тим може да победи "светците" с 9:0, както сториха Лестър и Манчестър Юнайтед преди време.

"Ще вкараме 18 - това ще бъде резултатът. Какъв въпрос?! Те инкасираха 9 гола, когато играха 80 минуто 10-има срещу 11 на терена. Мислите ли, че това е шега и ще вкараме 18 гола? За нас ще бъде невероятен успех просто да спечелим този мач, това е всичко.

Всеки отбор се бори за нещо. Мачовете са трудни, този със Саутхемптън няма да бъде изключение. Вече нямаме серия от победи, мач по мачч. Ще опитаме да изиграем добър двубой срещу добър отбор. Не гледам таблицата. Наблюдавал съм мачове на Саутхемптън, те спечелиха срещу Ливърпул и направиха равен с Челси. Резултатите им напоследък не са добри заради многото контузии. Знам колко добри са и че ще трябва да се представим добре, за да вземем 3-те точки" - сподели специалистът.

Междувременно Гуардиола поздрави Лапорта за шефския пост в Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички