Гуардиола: Аз съм изключение от правилата


Гуардиола: Аз съм изключение от правилата

1231 0

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола се определи като изключителен като използва за докателство факта, че никога в кариерата си не е оставал без трофей. Днес от 18:30 часа "гражданите" приемат Ливърпул в дербито на кръга във Висшата лига.

"Аз съм изключение от правилата, следователно съм изключителен. Всички се целят към титли и искат да печелят. Това ни е работата. Подобряваме играта си и следващата година ще се борим за титлата. Всичко зависи от резултатите", заяви Пеп пред The Telegraph. 

"Собственикът, президентът и спортният директор ще решат кое е най-доброто за клуба. Пристигнах в Манчестър не за купон и хубава игра, а да печеля. Сега задачата ни е да останем в зоната за Шампионска лига и да се готвим за полуфинала за ФА Къп. Очакванията бяха, че с моето идване отборът ще започне да печели веднага титли, но аз не съм създавал това настроение".

"Никога в Барселона не съм казвал, че ще спечелим едва, два или три трофея. Обещавам единствено, че ще работя. Дори и в Байерн не обещавах нищо след спечеления под ръководството на Юп Хайнкес требъл. Единственото, което обещавам е работа и отборът да играе така, както аз искам", казва още Гуардиола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички