ОФИЦИАЛНО: Греъм Потър е новият мениджър на Челси


ОФИЦИАЛНО: Греъм Потър е новият мениджър на Челси
Снимка: Getty Images

6094 0

Само ден, след като уволни Томас Тухел, Челси светкавично намери своя нов мениджър, а неговото име е Греъм Потър. От "синия" клуб официално оповестиха новината на своя уебсайт.

Греъм Потър се присъединява към Челси след един доста успешен период в Брайтън, където според мнозина той възроди клуба. Британският специалист поема кормилото при лондончани незабавно. 

В сутрешните часове на изминалия ден (7 септември) новата управа на Челси шокира футболния свят, уволнявайки Томас Тухел, но ето, че на Тод Боели и компания не им бе никак трудно да намерят човека, който да наследи германския специалист.

"Ние сме развълнувани да привлечем Греъм в Челси. Той е доказан треньор и иноватор във Висшата лига, който отговаря на нашата визия за клуба. Той не само е изключително талантлив, но има умения и способности, с които ще направи Челси по-успешен клуб. Греъм оказа голямо влияние в предишните си клубове и очакваме с нетърпение положителното му влияние в Челси", заяви собственика на "сините" Тод Боели пред клубния уебсайт.

Сега пред Греъм Потър стои трудната задача да поеме един разединен клуб и да го сглоби обратно, с което да донесе така желаните успехи на Челси.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Колко пари ще прибере Томас Тухел след уволнението си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички