"Говорехме за това": Тен Хаг каза какво провали Манчестър Юнайтед срещу Манчестър Сити


"Говорехме за това": Тен Хаг каза какво провали Манчестър Юнайтед срещу Манчестър Сити
Снимка: Getty Images

1749 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, призна какво е попречило на неговия тим в дербито срещу Манчестър Сити от 10-тия кръг на Висшата лига.

Какво се случи?

"Гражданите" надделяха категорично над градския си съперник с класическото 3:0. Така те се изкачиха до 3-тото място в класирането с актив от 24 точки. С 5 позиции и 9 точки по-малко остана Юнайтед.

Като повратен момент за случилото се нидерландският специалист назова второто попадение на Ерлинг Холанд, което дойде от дузпа в 49-ата минута на срещата. Според него, именно то е оказало сериозно влияние върху възпитаниците му.

Мнението на наставника

"Вторият гол (на въпрос кога Юнайтед изпусна мача). Дойде твърде рано и след това започнахме да взимаме грешни решения. Говорихме за това да не притискаме вратарите, когато не е възможно", започна Тен Хаг пред "BBC MOTD" и продължи.

"През първото полувреме нещата се стекоха по начина, който искахме. През второто, при 2:0, трябва да се изправиш срещу тях извън форма. Когато не го сториш, те ще намерят точния човек. Трябва да бъдем по-добре организирани", допълни още той.

Същевременно Манчестър Юнайтед записа сериозен антирекорд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички