Голът на Вилиан паднал, благодарение на съдията?


Голът на Вилиан паднал, благодарение на съдията?
Снимка: Guliver/GettyImages

1429 0

Главният съдия на двубоя Ливърпул - Челси Майкъл Оливър е виновник за изравнителния гол на Вилиан. Това становище изрази мениджърът на "червените" Юрген Клоп, който е искал да промени тактическата постройка на отбора си 4 минути преди да падне изравнителния гол. Германският специалист е поискал смяна много преди попадението, но главният рефер не е оторизирал това действие.

"Може би трябва да попитате реферът какво се случи. Не знам. Хората могат да говорят, че не сме били достатъчно умни, но когато искаш да промениш системата и да включиш нов играч, трябва да дадеш инструкции. Исках да направя тактическа промяна", категоричен беше бившият треньор на Борусия Дортмунд.

"В моите представи Рагнар Клаван трябваше да бъде точно на тази позиция, откъдето Вилиан щеше да центрира топката, така че ние бихме могли да блокираме това центриране. Не успяхме обаче да направим тази промяна, защото реферът реши, че трябва да се играе.

Нямам представа защо каза "не". Асистентът ми беше готов, аз бях готов, играчът беше готов, но реферът каза играта да продължи. Каза ми след мача, че голът е паднал около четири минути, след като съм поискал да направя смяната. Това не ме кара да се чувствам по-добре", категоричен беше Клоп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички