Голямата надежда на Ливърпул не ще и да чуе за Англия, избра си...


Голямата надежда на Ливърпул не ще и да чуе за Англия, избра си...
Снимка: Guliver/GettyImages

3521 0

Младата надежда на Ливърпул Бен Уудбърн няма да играе за Англия, категорични са медиите на Острова. 17-годишният халф, който на няколко пъти през сезона показа сериозни качества, предпочита да продължи кариерата си като национал на Уелс.

Най-младият голмайстор в историята на мърсисайдци е част от младежките селекции на "драконите" още откакто е на 13 години, но след като проби в първия отбор на Ливърпул под ръководството на Юрген Клоп се заговори, че Англия ще се опита да го вземе. Той все още може да смени страната, за която да играе, тъй като няма мачове за мъжкия отбор на Уелс.

Очаква се обаче дебютът му за родината да е още по време на паузата за мачове от световните квалификации. Той може да се появи на терена срещу Ейре, с което ще сложи край на спекулациите относно кой национален отбор ще има привилегията да се възползва от неговите услуги.

Самият Уудбърн направи силно впечатление през уикенда, когато се появи на мястото на Фелипе Коутиньо по време на обрата срещу Бърнли.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички