Големият съперник на Сити предложи 25 милиона паунда на Алексис


Големият съперник на Сити предложи 25 милиона паунда на Алексис
Снимка: Gulliver/GettyImages

1173 0

Едва ли има някой, който не мисли, че Алексис Санчес ще играе в Манчестър Сити през следващия сезон. Чилийската звезда е в отлични отношения с Хосеп Гуардиола, който го искаше на всяка цена още през изминалото лято. Арсенал отклони оферта от над 70 милиона паунда за звездата си, но още през януари голмайсторът на тима може да подпише предварителен договор с друг тим и да напусне "Емиратс" без трансферна сума след края на кампанията.

Но, според английския таблоид "The Sun", "гражданите" ще имат сериозна конкуренция в лицето на Манчестър Юнайтед. "Червените дяволи" са решили да преследват чилиеца и са готови да му предложат 25 милиона паунда бонус за подписване. Именно с този ход 20-кратните шампиони се надяват да убедят Санчес да подпише именно с тях.

Новината за интереса на Манчестър Юнайтед идва само ден, след като стана ясно, че Реал Мадрид ще преследва трансферна цел №1 на английския гранд - Антоан Гризман.

Независимо от опитите на Жозе Моуриньо и компания обаче, по-вероятно е Алексис да се присъедини към Хосеп Гуардиола, който настояваше за неговото привличане и в Барселона. Пеп е изключителен фен на качествата на Санчес и на Острова са категорични, че именно той ще "отключи" пълния потенциал на чилийския бързак.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички