Гол в стил "Меси" на Фодън vs прехвърлящ удар от 40 метра на Кавани: Бижута от Манчестър (ВИДЕО)


Гол в стил "Меси" на Фодън vs прехвърлящ удар от 40 метра на Кавани: Бижута от Манчестър (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1505 0

Грандовете Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед вече са си гарантирали съответно 1-вото и 2-рото място в крайното класиране на английската Висша лига и явно това оказва влияние на резултатите от техните шампионатни двубои до края.

В предпоследния 37-ми кръг от елитния шампионат на Англия първо "червените дяволи" завършиха наравно 1:1 с Фулъм, който е сигурен изпадащ, а след това "гражданите" допуснаха 6-ата си загуба за сезона, като бяха сломени от Брайтън с 3:2.

Макар и да не взеха пълния комплект от 3 точки, двата манчестърски гранда вкараха голове-претенденти за най-красиво попадение за сезона посредством своите футболисти - Единсон Кавани и Фил Фодън.

Уругвайският нападател успя да прехвърли противниковия страж от близо 40 метра, за да се разпише след фина асистенция с едно докосване от Бруно Фернандеш. Младият Фодън пък вкара гол в стил "Меси", като пое топката от собствената си половина и завърши сам атаката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички