Глен Джонсън затвори устите на критиците на Трент Александър-Арнолд от Ливърпул


Глен Джонсън затвори устите на критиците на Трент Александър-Арнолд от Ливърпул
Снимка: Getty Images

1443 0

Бившият защитник на Ливърпул, Челси и националният отбор на Англия - Глен Джонсън, защити ревностно звездата на мърсисайдци Трент Александър-Арнолд от неговите критици.

Джонсън не е никак доволен от негативните коментари, които се сипят по адрес на неговия сънародник, който не започна кампанията по убедителен начин и не се представя на нивото, на което сме свикнали да го виждаме.

"Нека хората се поуспокоят малко, това вече е прекалено. Трент вдигна летвата толкова високо през последните няколко години. Футболните фенове просто не са свикнали да го вижда в подобна форма", сподели британецът в интервю.

"Наистина се прекалява понякога. Да, знам, че той има афинитет към атаката и понякога това коства много на защитата, но той разбира грешките сеи и съм сигурен, че работи над това", каза още Джонсън.

Александър-Арнолд безспорно е един от най-добрите играчи на своята позиция във Висшата лига. Въпреки че в момента не се представя на нивото, на което сме свикнали да го виждаме, почитателите на Ливърпул смятат, че най-доброто от Трент тепърва предстои.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кой е най-добрият футболист, който Рафаел Бенитес някога е водил.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички