Гледай последния кръг от Висшата лига - ето как


Гледай последния кръг от Висшата лига - ето как
Снимка: Getty Images/Guliver

1390 0

Последният кръг във Висшата лига на Англия оставя много въпросителни. Все още три отбора се борят за две места в Шампионска лига - Челси е трети с 67 точки, но една по-малко имат Ливърпул и Лестър.

Лондончани гостуват на Астън Вила, който не се бори за нищо, и трябва да спечелят срещата, за да гледат спокойно към следващия сезон в най-комерсиалния клубен турнир. Ако Лестър и Ливърпул спечелят и Челси не успее да победи, то пътят към Шампионска лига е само нейното спечелване във финала с Манчестър Сити.

Мърсисайдци са домакини на Кристъл Палас, като при успех ще влязат в Шампионска лига почти на 100%. Задачата пред Лестър изглежда най-сложна - "лисиците" приемат Тотнъм, който все още се бори за Лига Европа. Момчетата на Брендън Роджърс имат нужда от успех с голяма разлика или грешка на Ливърпул.

Битката за Лига Европа също не е приключила - едното място ще е при останалия на пето място измежду Челси, Ливърпул и Лестър. Уест Хем се нуждае само от точка, за да си подсигури шестото място, а хикс със Саутхемптън е напълно реален. Евертън и Тотнъм имат шансове на теория да се класират шести, но трябва да спечелят мачовете си и да се надяват на грешна стъпка на "чуковете".

Мачовете на Челси, Лестър и Ливърпул са от 18 ч. , като Астън Вила - Челси ще бъде излъчен по Диема спорт, Лестър - Тотнъм по Диема спорт 2 и Ливърпул - Кристъл Палас по Нова спорт. Ще може да следите всичко около последния кръг НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички