Гледай НА ЖИВО дербито Челси - Манчестър Юнайтед във Висшата лига


Гледай НА ЖИВО дербито Челси - Манчестър Юнайтед във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1090 0

Английските грандове Челси и Манчестър Юнайтед се изправят един срещу друг тази вечер в голямото дерби от 26-ия кръг на Висшата лига. "Сините" се борят за място в топ 4, докато "червените" все още таят надежди, че могат да настигнат Манчестър Сити в битката за трофея.

"Челси са зад нас, Манчестър Сити са пред нас с доста и ние не можем да им позволим да се откъсват повече, ако имаме някакви амбиции. Не можем и да даваме надежда на Челси, че може да ни настигне. Не мисля, че местата в топ 4 ще се решат рано, този сезон е много непредвидим", каза Солскяер преди дербито.

"Червените дяволи" имат проблеми с контузии, като за днешния двубой Солскяер няма да може да разчита на Хуан Мата, Фил Джоунс и Пол Погба. Даниел Джеймс, Единсон Кавани, Скот Мактоминей и Дони ван де Беек са под въпрос за срещата. В лагера на Челси отсъства единствено Тиаго Силва.

Двубоят на "Стамфорд Бридж" е с начален час 18:30 българско време и ще бъде излъчен пряко в ефира на Диема Спорт 2. Дербито Челси - Манчестър Юнайтед може да следите и НА ЖИВО в SportLive.bg 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички