Стив Брус: Наясно съм, че новите собственици на Нюкасъл може да искат нов треньор


Стив Брус: Наясно съм, че новите собственици на Нюкасъл може да искат нов треньор
Снимка: Getty Images/Guliver

1823 0

Мениджърът на Нюкасъл Юнайтед Стив Брус призна, че е възможно да се раздели с клуба, след като бе финализирана сделката за прехвърлянето на собствеността на "свраките".

След 14 години под управлението на бизнесмена Майк Ашли Нюкасъл вече е собственост на базирания в Саудитска Арабия Публичен инвестиционен фонд (ПИФ), като новите собственици имат огромни амбиции и вече се заговори, че ще направят рокада на треньорския пост.

"Радвам се, че това се случи, това е страхотен ден за феновете и аз съм много щастлив за тях. Бих искал да продължа да водя тима, но трябва да съм реалист. Не съм глупав и знам какво може да се случи при идването на нови собственици. За момента нямам планове да разговарям с Аманда (Стейвли, новата директорка на клуба)", коментира Брус.

Опитният наставник има 999 мача като треньор в кариерата си и двубоят с Тотнъм след паузата за националните отбори трябва да бъде юбилеен за него, но вече е под въпрос. "Ако не достигна 1000 мача срещу Тотнъм - това може да се случи само на мен. Не мисля, че ще е жестоко, това просто е футбол", сподели Брус.

В Нюкасъл вече си поставят високи цели, като сред тях са спечелването на Висшата лига и успехи в Европа (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички