"Героят" на Манчестър Юнайтед пожела драстично по-висока заплата


"Героят" на Манчестър Юнайтед пожела драстично по-висока заплата
Снимка: Getty Images/Guliver

1803 0

Стражът на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа поиска от клуба значително увеличение на заплатата си, съобщава английското издание "Mirror". Сегашното възнаграждение на испанеца е на стойност 11.7 млн. евро, но то не го удовлетворява напълно.

Бившият вратар на Атлетико Мадрид иска годишната му заплата да се покачи на 17.5 млн. евро. Действащият контракт на вратаря е до лятото на 2020 година, а ако не бъдат изпълнени исканията на Де Хеа, има опасност "червените" да изгубят титулярния си вратар, който е желан от редица европейски колоси.

28-годишният футболист премина в Манчестър Юнайтед през лятото на 2011 г. от Атлетико за 25 млн. евро. Този сезон допусна 32 гола в 22 мача от Премиършип. Де Хеа в мача от 22-и кръг на първенството срещу Тотнъм направи 11 спасявания, което е най-добър показател в шампионата за сезона.

Междувременно стана ясно, че мениджърът на Юнайтед Оле Гунар Солскяер е постигнал повече за един мач срещу отборите от топ 6, отколкото Жозе Моуриньо за цели пет. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички