Луи Саа разкри как Ван Нистелрой веднъж е разплакал Роналдо


Луи Саа разкри как Ван Нистелрой веднъж е разплакал Роналдо
Снимка: Gulliver/GettyImages

6166 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Луи Саа разкри интересни подробности за двама от бившите си съотборници в английския гранд - Кристиано Роналдо и Рууд ван Нистелрой. Тримата бяха съотборници в периода 2004-2006 година.

"Имаше история, когато Рууд докара Кристиано до сълзи. Случи се по време на тренировки. В онзи момент бащата на Роналдо беше починал. Те започнаха да спорят и това се случи в неподходящ момент. Случват се подобни неща, когато футболистите са със силни характери. Сигурен съм, че Рууд съжалява за някои неща. Кристиано просто беше животно. Не зная може ли той да бъде наречен човек. Още на 18-19-годишна възраст можеше да се види, че той не е обикновен човек", заяви французинът, цитиран от FourFourTwo.

"Тези играчи, които имат всички способности, признават, че става въпрос и да работиш повече от всеки. Не само за талант. Най-добрите в тениса не удрят топката по-добре и нямат по-добра техника, те просто работят повече от всички, Кристиано също прави така", допълни Саа. А какво изказване направи наскоро Нистелрой, което няма да се хареса на Роналдо, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички