Гари Невил опитал да убеди Стивън Джерард да предаде Ливърпул за Манчестър Юнайтед


Гари Невил опитал да убеди Стивън Джерард да предаде Ливърпул за Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

3141 0

Легендарният капитан на Ливърпул - Стивън Джерард, прекарал огромна част от кариерата си на "Анфийлд", е бил обект на интерес от големи грандове като Реал Мадрид и Челси, а сега Гари Невил признава, че се е опитал да го навие за Манчестър Юнайтед.

Отговорът на Джерард изненадал Невил

Говорейки в последния епизод на подкаста "Stick to Football", бившият играч на Манчестър Юнайтед разкри, че се е опитал да убеди Джерард да се присъедини към "червените дяволи", а великият полузащитник е бил повече от категоричен в отговора си.

Още: Ерик тен Хаг: Трябва да се справим с някои неуспехи, но ще оцелеем и ще отвърнем на удара

На Джерард му е било предложено да заиграе за Манчестър Юнайтед

"Джерард бе написал в своята книга, че съм отишъл да го убеждавам да се присъедини към нас. Бяхме на лагер с националния отбор за Европейско първенство. Спомням си, че сър Алекс се обади и ми каза да му кажа, че ще го вземе. Видях се със Стиви, а той ми отказа много бързо. Заяви, че никога няма да напусне Ливърпул, а аз се изненадах", споделя Невил.

Джерард има 710 мача за Ливърпул във всички състезания, отбелязвайки 185 гола. По време на престоя си на "Анфийлд" полузащитникът се сдоби с три медала от Купата на Лигата, два от ФА Къп, по един от Къмюнити Шийлд, Шампионска лига, Купа на УЕФА и Суперкупата на УЕФА.

След като се оттегли от футбола, Джерард сложи лачените обувки и водеше отборите на Рейнджърс и Астън Вила. 43-годишният специалист сега е мениджър на отбора от Саудитска Арабия - Ал-Етифак.

Манчестър Юнайтед си припомни "забравено" съперничество: Тормозът продължава - 16:0 (ВИДЕО)

Ливърпул с голям късмет, а Манчестър Сити с ужасен жребий за ФА Къп

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички