Гаджета или проститутки? Никлас Бентнер разкри какво предпочитат футболистите в Англия


Гаджета или проститутки? Никлас Бентнер разкри какво предпочитат футболистите в Англия
Снимка: GettyImages

2123 0

Футболистите във Висшата лига често биват определяни като женкари, които се интересуват само от едно нещо, що се отнася до нежния пол. Според бившия нападател на Арсенал - Никлас Бентнер, обаче, истината е съвсем различна.

Колоритният датски таран, познат с прозвището "Лорд", разкри, че много от бившите му колеги са предпочитали да си плащат за проститутки, отколкото да го правят с непознати. Като причина за това той изтъква опасения да не бъдат разкрити от пресата или изнудвани.

34-годишният бивш състезател не е човек, който се бои да говори. Тези скандални разкрития той прави в автобиографията си "Both Sides", която пуска година преди да прекрати футболната си кариера. 

"Повярвайте ми, всеки в моята индустрия е чувал за някого с подобна история. Особено в Англия, където е като традиция да споделяш историите на онази си работа с обществото", казва Бентнер и продължава.

"По-малко рисково е, отколкото да хващаш момичета, докато си навън. Трудно е да се осмелиш да направиш подобно нещо с "цивилен". Не и когато си известен футболист. Знам за много инциденти, включващи проститутки, но знам и много истории за изнудване чрез социалните мрежи", разкрива той.

Бившият нападател на "артилеристите" признава, че той също е бил жертва на подобни опити, когато жена го изнудва да плати операция за уголемяване на бюста.

"Едно от момичетата, с които бях, се върна и заяви, че е бременна и че ако искам да направи нещо по въпроса, си има цена", казва още датчанинът, който е познат с честите си пропуски от голови положения, както и с колоритния си характер.

Ето какъв рекорд Бендтнер все още държи

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички