"Фърги тайм" донесе точка на Юнайтед срещу Евертън (ВИДЕО)


"Фърги тайм" донесе точка на Юнайтед срещу Евертън (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images / Guliver

1318 0

Манчестър Юнайтед с много мъки стигна до равенство 1:1 срещу Евертън в двубой от 31-и кръг на Висшата лига, който се игра на стадион "Олд Трафорд" пред повече от 75 000 зрители.

Фил Джагиелка даде преднина на Евертън в 22-ата минута, а "червените дяволи" успяха да изравнят в четвъртата минута от допълнителното време - Ашли Уилямс от тима на "карамелите" спря топката с ръка в наказателното си поле и получи директен червен картон, а Златан Ибрахимович реализира отсъдената дузпа и спаси тима си от поражение. Юнайтед за последно регистрира загуба в първенството на 23 октомври, когато бе разбит от Челси с 0:4. Тимът на Жозе Моуриньо е на пето място в класирането с четири точки по-малко от градския конкурент Манчестър Сити.

Лестър надигра аутсайдера Съндърланд с 2:0 у дома и записа пета поредна победа, която изкачи "лисиците" на десето място в подреждането. Головете за домакините вкараха Ислам Слимани и Джейми Варди. Всичките си пет победи Лестър постигна след уволнението на мениджъра Клаудио Раниери.

В други мачове от кръга Уотфорд се наложи над Уест Бромич Албиън с 2:0, а Бърнли победи Стоук Сити с 1:0, съобщава БГНЕС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички