Фърги: Карик е най-добрият английски играч, Де Хеа ме радва най-много


Фърги: Карик е най-добрият английски играч, Де Хеа ме радва най-много

1532 0

Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е оптимист за бъдещето на своя отбор под ръководството на Луис ван Гаал. Според шотландеца "червените дяволи" са много силни и ще разгърнат пълния си капацитет през новия полусезон.

"В отбора все още има велики играчи. Мисля, че Карик е не само най-добрият централен полузащитник в английския футбол, но и най-добрият английски играч. Що се отнася до Ван Перси, мисля, че световното първенство му изпи силите, но ще видим, че през втората половина на сезона той ще се подобри", коментира Фъргюсън, цитиран от "The Telegraph".

"Рууни отново е в страхотна форма. Това е играч, който винаги може да вкара гол, и това е от голяма полза за отбора - да имат такъв голмайстор. Но най-вече се радвам сега на Де Хеа. Ние го купихме крехко дете, но дори и тогава той се открояваше с майсторство. Той притежава особен талант, който сега ние наблюдаваме. Когато всички играчи се върнат в строя, работите за отбора ще тръгнат нагоре", вярва Фъргюсън.

След 17 изиграни кръга във Висшата лига "червените дяволи" са на трето място, на 10 точки от водача Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички