Футболисти на Манчестър Юнайтед минаха на 'пауза' в очакване на уволнението на Ерик тен Хаг?


Футболисти на Манчестър Юнайтед минаха на 'пауза' в очакване на уволнението на Ерик тен Хаг?
Снимка: Getty Images

1156 0

Част от футболистите на Манчестър Юнайтед отлагат решенията си за бъдещето, тъй като са убедени, че скоро Ерик тен Хаг ще бъде уволнен, твърди "Manchester Evening News".

Както е известно, постът на старши треньора се "клати" сериозно в последно време и най-вече след пристигането на сър Джим Ратклиф на "Олд Трафорд".

Ерик тен Хаг

"Червените дяволи" са доста неубедителни под ръководството на Тен Хаг през сезон 2023/24 и в момента са чак на седмо място в класирането с актив от 50 точки - 23 по-малко от лидера Манчестър Сити и на 13 зад четвъртия Астън Вила.

ОЩЕ: Млада звезда на Манчестър Юнайтед хареса критични към Тен Хаг публикации

Изданието обяснява, без да назовава имената им, че няколко играчи са сигурни, че 54-годишният специалист няма да води тима през следващата кампания и поради тази причина ще изчакат да видят кой ще бъде новият им мениджър, преди да решат дали останат в Юнайтед.

*Ерик тен Хаг има договор до лятото на следващата 2025-а година. До момента той е записал 106 мача във всички турнири - 63 победи, 14 равенства и 29 загуби (188:140 голова разлика).

*С изтичащи през идното лято контракти са Том Хийтън, Джони Еванс, Софиян Амрабат и Антони Марсиал. С изтичащи през лятото на 2025-а споразумения пък са Рафаел Варан, Хари Магуайър, Виктор Линдельоф, Аарън Уан-Бисака, Скот Мактоминей, Кристиан Ериксен и Амад Диало.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Ерик Тен Хаг: Треньорът е като министър, отговорни сте за всичко

Една е голямата мъка на Каземиро в Манчестър Юнайтед и не може да се примири с нея

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички