Франк Лампард се завръща в Челси?


Франк Лампард се завръща в Челси?
Снимка: Getty Images/Guliver

2219 0

Ръководството на Челси продължава задълбоченото търсене на нов мениджър, след като пътищата на клуба и Маурицио Сари се разделиха по взаимно съгласие. "Сините" в момента обмислят внимателно следващия си ход и в действие са вече преговорите с няколко потенциални кандидати.

Последното име, което се присъедини към списъка за нов мениджър на тима, е легендата Франк Лампард. Бившият халф на "сините" вече трупа мениджърски опит, като беше на косъм от това да класира Дарби Каунти в английската Висша лига. Въпреки неуспеха той впечатлява с тактическите си прийоми и е фаворит на феновете за нов мениджър на тима.

В клуба обаче ще обърнат сериозно внимание на няколко кандидати. След като двама поредни треньори бяха италианци, един от фаворитите е Масимилиано Алегри. Също така се заговори за завръщане на Рафаел Бенитес начело на отбора, въпреки че испанецът в момента води Нюкасъл. Медиите на Острова обаче изненадващо обявиха, че е възможно още по-неочаквано завръщане в Челси (за кого става въпрос - четете в този материал).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички