Жозе Моуриньо може да поеме Челси за трети път


Жозе Моуриньо може да поеме Челси за трети път
Снимка: Guliver/GettyImages

2399 0

Португалският треньор Жозе Моуриньо има шанс да поеме английския Челси за трети път в кариерата си, твърди "The Sun". Специалистът е без работа от половин година насам, след като през декември 2018 година бе уволнен от Манчестър Юнайтед.

Моуриньо има два периода на "Стамфорд Бридж" - от 2004 до 2007 г. и от 2013 до 2015 г. Той спечели със "сините" три пъти Висшата лига, три пъти Купата на лигата и по веднъж ФА Къп и Суперкупата на страната.

Челси, който спечели тази година Лига Европа, е в търсене на нов треньор, тъй като настоящият им наставник Маурицио Сари се очаква скоро да поеме Ювентус.

В английския гранд имат поне шестима специалисти в списъка си и Моуриньо не е на първо място в него. Другите варианти са Франк Лампард, Масимилиано Алегри, Ерик тен Хаг, Нуно Ешпирито Санто и Хави Грасия (Уотфорд). Моуриньо пък има предложение и от друг клуб от Висшата лига. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички