Фофана хич не е доволен от решенията в Лестър - иска незабавен трансфер


Фофана хич не е доволен от решенията в Лестър - иска незабавен трансфер
Снимка: Getty Images

1112 0

Централният защитник на Лестър Сити – Уесли Фофана, не е доволен от решението на „лисиците“ да блокират трансфера му в Челси. 21-годишният бранител е искан от „сините“, които пратиха две оферти до колегите си от „Кинг Пауър Стейдиъм“ за 60 и 65 милиона, но и двете суми бяха отхвърлени.

Причината е, че отборът на Брендън Роджърс желае да получи повече от 70 милиона лири за своя футболист, ако ли не, то в противен случай той ще остане да играе за Лестър.

Към този момент рекордният изходящ трансфер на клуба е Хари Магуайър в Манчестър Юнайтед за 85 милиона паунда, като от Лестър искат той да бъде поне изравнен чрез Фофана. Според Sky обаче Фофана хич не е доволен от трансферната сага, в която бе замесен и това, че не отиде в Челси.

Твърди се, че бившият играч на Сент Етиен въобще не се чувства щастлив в настоящия си клуб и иска незабавно да се махне от Лестър. Играчът има желание да играе в Шампионската лига и да се опита да влезе в отбора на Франция за предстоящия Мондиал 2022.

Лестър обаче е в позиция за сериозни преговори, след като през март играчът парафира договор за пет години с клуба, който би го задържал до 2027-а година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички