Флорентино Перес лично сложи край на сагата с Роберт Левандовски


Флорентино Перес лично сложи край на сагата с Роберт Левандовски
Снимка: Guliver/GettyImages

2582 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес се е свързал с колегата си от Байерн Мюнхен Карл Хайнц Румениге, категорично отхвърляйки информацията на "Mundo Deportivo", че клубът се е договорил с Роберт Левандовски за негов трансфер на "Сантиаго Бернабеу" през лятото.

"Реал Мадрид не е водил никакви преговори - нито с Роберт Левандовски, нито с неговите агенти, нито планира да го прави" - това са били думите на Перес към президента на Байерн, като той му е изпратил SMS, за да го уведоми, че информацията на каталунското издание е невярна. Новината е на мюнхенското издание "TZ".

Късно в петък медията публикува новина, че полският таран вече се е договори с Реал Мадрид за договор и остава двете ръководства да си стиснат ръцете за трансферната сума. Желанието на Левандовски отдавна е да играе на "Бернабеу", но двата гранда се намират в отлични отношения, а подобни информации могат бързо да нарушат добрата комуникация между тях. Това е и причината Перес лично да уведоми Румениге, че Реал няма интерес към Левандовски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички