Финалистът в ШЛ Тотнъм бе напердашен от "средняк" от четвъртото ниво на Англия


Финалистът в ШЛ Тотнъм бе напердашен от "средняк" от четвъртото ниво на Англия
Снимка: Getty Images/Guliver

2942 0

И през тази година не липсват изненади в Купата на Лигата в Англия. Финалистът в Шампионска лига Тотнъм изхвърча от надпреварата, след като бе победен от четвъртодивизионния Колчестър. Секунди след края на мача цялото игрище бе залято от привържениците на домакините.

Двубоят завърши без попадения, което отведе мача към изпълнение на дузпи. Там Колчестър надигра своя съперник с 4:3 и се класира за 1/4-финалите на турнира. В предишния кръг Колчестър надигра друг гранд от Лондон - Кристъл Палас, при това като гост.

В редовните 90 минути Тотнъм очаквано владееше повече кълбото и нанесе повече удари, но това не бе достатъчно на "шпорите", за да преодолеят добрата игра на Колчестър в отбрана. "Белите" завършиха мача с едва четири удара в очертанията от 19 общо, а владението на топката в 75% от времето бе притежание на столичани.

Така Тотнъм отпада рано-рано от Купата на Лигата, който е с най-малък авторитет за отборите от Висшата лига. За Колчестър обаче този турнир е може би най-важният за сезона, а утре тимът ще разбере и съперника си на 1/4-финалите на турнира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички