Филипе Коутиньо и Роберто Фирмино: Магията в атаката на Ливърпул


Филипе Коутиньо и Роберто Фирмино: Магията в атаката на Ливърпул
Снимка: Gulliver/GettyImages

1336 0

Невероятно разбирателство на терена и силна приятелска връзка извън него, така звездата на Ливърпул Филипе Коутиньо описва отношенията си със сънародника и колега в мърсисайдския тим Роберто Фирмино.

Двете бразилски перли на "червените" се появиха в игра на почивката срещу Стоук Сити, когато Ливърпул губеше с 1:0. По едно попадение от двамата бе достатъчно, за да се обърне развоя на срещата и играчите на Юрген Клоп да прибавят нови три точки в битката си за Топ 4.

"Роберто е много умен играч. Той прави от онези диагонални спринтове, които се отразяват по прекрасен начин на играта на Ливърпул. 

Той винаги е готов да получи топката в половината на противника и дори да не може да отбележи гол, винаги търси свой колега, с който да комбинира така, че да се стигне до попадение.

Играем заедно в Ливърпул и отделно сме и добри приятели извън терена. За това, когато сме с тима на Бразилия ни е много по-лесно да комбинираме един с друг на терена. Когато и да ни се наложи да играем или тренираме заедно, винаги знам къде е той и той знае къде съм аз", сподели Коутиньо, който през уикенда се превърна в най-резултатния бразилец в английската Висша лига.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички