Феновете в Англия избраха Играч №1 на Ливърпул за сезон 2020/21


Феновете в Англия избраха Играч №1 на Ливърпул за сезон 2020/21
Снимка: Getty Images

4331 0

Феновете на Ливърпул избраха Играч №1 на отбора за сезон 2020/21. Това е отбелязалият 31 гола в 51 мача във всички турнири египтянин Мохамед Салах. Ето и какво сподели той пред официалния сайт на мърсисайдци:

"Разбира се, че съм щастлив да спечеля тази награда, особено поради факта, че тя се присъжда след гласуване на феновете. Това, че спечелихме последните мачове и се класирахме за Шампионската лига, обаче е най-важното. Мисля, че играта ми през този сезон бе добра, но тук не става въпрос за мен, а за отбора", коментира нападателят и добави, че ако Ливърпул е можел да разчита на своите фенове през сезона, то "червените" са щяли да запишат по-добро класиране:

"Ако феновете бяха на стадиона през целия сезон, позицията и ситуацията щеше да бъде много по-добра за нас. Затова съм доволен, че в последния мач играхме пред нашите привърженици. Беше страхотно да ги видим отново на стадиона. Най-запомнящият се момент през сезона бе голът на Алисон!"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички