Феновете на Тотнъм поискаха спешна среща с Даниел Леви след трите загубени дербита


Феновете на Тотнъм поискаха спешна среща с Даниел Леви след трите загубени дербита
Снимка: Getty Images

1399 0

Сезон 2021/22 започна обещаващо за Тотнъм - "шпорите" записаха три поредни победи без да допуснат гол, а новият им старши треньор Нуно Ешпирито Санто дори получи наградата за "Мениджър на месец Август" в английската Висша лига!

Това, което последва обаче, никак не се хареса на феновете на отбора - три поредни загуби в три поредни лондонски дербита. Тотнъм загуби от Кристъл Палас (0:3), от Челси (0:3) и от Арсенал (1:3).

Проблемите в клуба са толкова очевидни, че не е никак изненадващо, че отборът изпитва много сериозна игрова криза и е на последните места по брой отбелязани голове, брой създадени шансове, брой отнети топки, избягани километри и т.н.

Всичко това е вдигнало кръвното на най-запалените фенове на "шпорите" и днес стана ясно, че те са поискали спешна среща с ръководството на Тотнъм и най-вече - с Даниел Леви!

В официално изявление на Тръста на феновете се казва, че има спешна необходимост да бъде обсъдена краткосрочната и дългосрочната визия за развитие на клуба, тъй като много запалянковци са се свързали с организацията и са изказали своите притеснения от посоката, в която е поел отборът, който през 2019 г. игра финал в Шампионска лига...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички