Евра: Не ми пука за Тен Хаг, но ми писна да уволняваме треньори!


Евра: Не ми пука за Тен Хаг, но ми писна да уволняваме треньори!
Снимка: Getty Images

1811 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед - Патрис Евра, се възпротиви срещу евентуалното уволнение на мениджъра Ерик тен Хаг. Но не защото е доволен от работата му, а защото му е писнало от уволнения на треньори в клуба.

"Юнайтед е лоялен отбор, но днес не е"

"Едно нещо мога да Ви кажа: писна ми от уволнения на треньори. Ако уволним Ерик, това ще е петият треньор, който ще сме уволнили. Това не е Манчестър Юнайтед - - лоялен отбор. Но сега това не е така.

Сега дойде Джим Ратклиф, той е фокусиран върху футбола, затова мисля, че целият натиск ще е върху него. Никога не бих лъгал феновете. Сега нещата при нас не вървят добре.

"Липсва ни стабилност"

Когато губехме с 0-2 от Астън Вила на полувремето, казах, че ако Юнайтед продължи да играе така, ще спечелят с 3-2. Всички казаха, че съм луд, но спечелихме с 3-2. Невероятно! Но след това губим от Нотингам Форест - липсва ни стабилност.

Не ме интересува Ерик тен Хаг. Просто искам да се уверя, че треньорът е на мястото си и ние го подкрепяме, защото миналата година всички казаха, че Ерик тен Хаг е правилният човек. Той свърши добра работа миналият сезон.

Но в Юнайтед трябва да спечелиш нещо и да играеш добре всяка година, така че ако не завърши в топ четири, Ратклиф може да иска да влезе с нов мениджър. Да видим.

"Историята не умира!"

Но ми омръзна да уволняват треньори. Ако помните Челси след Жозе Моуриньо, те уволняваха мениджъри нон-стоп, липсваше им стабилност и последователност.

Разбирам, че феновете на Юнайтед са разстроени и ядосани, но не забравяйте, ние унищожихме толкова много отбори през годините. Днес нещата са различни, но историята никога не умира", каза бившият защитник на Манчестър Юнайтед пред "Times Now". Наскоро Тен Хаг каза всичко за сагата с Джейдън Санчо. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички