Тен Хаг каза всичко за случая със Санчо и призна: Щеше да е различно, ако се бе извинил


Тен Хаг каза всичко за случая със Санчо и призна: Щеше да е различно, ако се бе извинил
Снимка: Getty Images / Колаж: SportLive

1487 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че крилото на клуба Джейдън Санчо е имал проблеми още преди негоото идване на "Олд Трафорд". Английският национал беше привлечен в гранда от Манчестър през лятото на 2021 година, 12 месеца преди пристигането на нидерландеца, срещу 73 милиона паунда.

Къде се скъсаха отношенията им?

Крилото влезе в спор с треньора в началото на настоящия сезон и Тен Хаг спря да му дава игрово време и дори го изключи от отбора. Преди няколко дни Санчо бе пратен под наем в Борусия Дортмунд, откъдето дойде в Юнайтед.

Джейдън Санчо Ерик тен Хаг

Мениджърът призна, че транферът на англичанина не може да се нарече "успешен" и заяви, че футболистът е донесъл проблеми на клуба още в първия си сезон.

Какво каза Тен Хаг? Говори доста...

"Той имаше проблеми тук след трансфера си, година преди моето назначение. Имахме проблеми през целия ни общ път, така че времето му в Манчестър Юнайтед не може да се нарече успешно. Сега се върна в Борусия Дортмунд, желая му всичко най-добро", заяви нидерландецът, цитиран от "Sky Sports".

"Надявам се, всички се надяваме, че ще се представи добре там, ще бъде успешен. Времето ще покаже какво ще последва. Можеше ли да е различно, ако той се беше извинил? Да, но вече сме го говорили преди и не искам всеки път да се връщам към това", продължи Тен Хаг.

"Той знае какво трябваше да направи, казахме му го ясно. Що се отнася до представянето му, това също беше ясно и очевидно, така че нека спрем тази дискусия. Сега той е в Дортмунд и ние му желаем всичко най-добро", завърши треньорът. Ралф Рангник обаче обяви, че не е имал проблеми със Санчо на "Олд Трафорд".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички