Евертън спечели “боя”, “ракета” на Кийн в 90’ разплака Тотнъм (ВИДЕО)


Евертън спечели “боя”, “ракета” на Кийн в 90’ разплака Тотнъм (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

2344 0

Евертън стигна до поредни ценни три точки в борбата си за оставане във Висшата лига, след като завърши 1:1 при домакинството си на Тотнъм в среща от 29-тия кръг на надпреварата. Попаденията паднаха през втората част на двубоя, след като Хари Кейн реализира от дузпа в 68-мата минута, докато “снаряд” на Майкъл Кийн подели точките между двата тима в заключителните секунди.

Срещата очаквано бе изключително завързана и гостите така и не успяха да удържат преднината си, въпреки че между 58-мата и 88-мата минута играха с човек повече, след като Дукуре удари Кейн по лицето и бе директно изгонен. Моура от Тотнъм пък “прегоря” в края и извърши изключително грубо нарушение срещу Кийн, който малко по-късно реализира и страхотното попадение.


Video edited on Kapwing

По този начин "карамелите" завършват поредния кръг на 15-а позиция и с точка пред зоната на изпадащите. Столичани пък са четвърти, но са с равни точки с третия и петия - Нюкасъл и Манчестър Юнайтед, които имат по 60 точки, но "шпорите" имат с по два мача повече от двата тима. 

Хари Кейн пък реализира 15-тото си попадение срещу Евертън в кариерата си, като тимът от Ливърпул се превръща във втората му любима "жертва" след Лестър, срещу който е вкарал 18 гола във Висшата лига, срещу Арсенал - 14.

Следете всичко най-интересно от Висшата лига със SportLive.bg!

Video edited on Kapwing

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички