"Беше точно обратното" - Ричарлисон се ядоса на слуховете и обясни за Антонио Конте


"Беше точно обратното" - Ричарлисон се ядоса на слуховете и обясни за Антонио Конте
Снимка: Getty Images

1462 0

Нападателят на Тотнъм Ричарлисон отрече категорично слуховете, че е изиграл ключова роля за решението на ръководството на отбора да се раздели по 'взаимно съгласие' със старши треньора Антонио Конте.

Националът на Бразилия реши да напише няколко реда в социалната мрежа "Twitter", за да обясни следното: "Да ми задават въпроси и да ме критикуват заради представянето ми е част от футбола и го разбирам. Но, не приемам да се пишат лъжи за мен!", отсече Ричарлисон.

"Винаги съм изпитвал голям респект към Конте и към всички мои треньори. Той ми помогна много, след като пристигнах в Тотнъм. Когато сме имали проблеми, дори те да са били публично достояние, сме ги решавали с разговори и професионализъм - той може да потвърди това".

"Не съм бил лидер на бунт срещу него, беше точно обратното. Съжалявам, че на терена не показах толкова, колкото той очакваше от мен и не направих достатъчно, за да остане тук. Когато напусна, му написах съобщение, за да му благодаря за всичко и да му пожелая всичко най-добро, защото той го заслужава!", допълни 25-годишният нападател.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Лидер на Тотнъм отсече: Чувствам отговорност за напускането на Антонио Конте!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички