Ерлинг Холанд отрече слуховете за Челси: 150 млн. паунда са много пари за един футболист


Ерлинг Холанд отрече слуховете за Челси: 150 млн. паунда са много пари за един футболист
Снимка: Getty Images/Guliver

3414 0

Ерлинг Холанд отрече слуховете за преминаване в Челси за 150 млн. паунда, като нападателят на Борусия Дортмунд сподели, че би се чувствал неудобно да бъде трансфериран за толкова голяма сума пари.

Норвежецът е един от най-големите таланти в европейския футбол и за второ поредно лято е обект на спекулации за бъдещето си. Дортмунд устоя на оферти за Холанд миналото лято и даде да се разбере, че няма намерение да го продава тази година, след като вече се раздели с Джейдън Санчо, който премина в Манчестър Юнайтед за 73 млн. паунда.

Холанд поднови тренировки с „жълто-черните“ и бе запитан за бъдещето си от медиите. „Остават ми три години от настоящия договор. Наслаждавам се на престоя си тук“, бе цитиран той от Goal.

Норвежецът бе запитан за мнението си по отношение на слуховете, свързващи го с Челси, които според информациите подготвят оферта от 150 млн. паунда, и отговорът му, че не е имал контакт с агента си Мино Райола предполага, че не се е говорело за трансфер.

„Преди вчерашния ден не бях разговарял с агента ми от месец. Така че ето ви отговора. Надявам се да са само слухове, защото са много пари за един играч“, добави талантът. Челси има резервен вариант в случай, че не успее да привлече Холанд. "Сините" вече водят разговори с Роберт Левандовски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички