Ерик Тен Хаг се вбеси от обвинения и подигравки към Бруно Фернандеш, нарече ги "жалки"


Ерик Тен Хаг се вбеси от обвинения и подигравки към Бруно Фернандеш, нарече ги "жалки"
Снимка: Getty Images

3935 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг обвини Нотингам Форест, че са играли прекалено агресивно срещу Бруно Фернандеш при победата на неговия отбор за ФА Къп, като нарече критиките към неговия капитан "жалки".

Португалският полузащитник преодоля "сериозна контузия", за да изиграе ролята си в победата на Юнайтед с 1:0 срещу Форест, като изведе Каземиро при гола му в 89-ата минута от пряк свободен удар.

Португалецът беше обект на множество сериозни предизвикателства от Форест през 90-те минути, като същевременно беше обект на шеги в социалните медии след загубата от Фулъм в събота. Официалният акаунт на лондоначни в TikTok му се присмяха, че е имитирал сериозна контузия.

Тен Хаг защити капитана на Юнайтед от нападките

Според Тен Хаг капитанът на Манчестър Юнайтед продължава да играе с контузия

Още: Нов гол за дискусии: Манчестър Юнайтед си осигури мач с Ливърпул след драма във ФА Къп (ВИДЕО)

"Не искам да навлизам в тази тема, защото видяхте, че Форест беше насочен към него, така че не казвам какво беше, но той имаше сериозна контузия. Имаше много фалове срещу него. Може би аз съм малко прекалено корав, но когато той държеше топката, те бяха наистина агресивни срещу него", заяви Тен Хаг след победата.

"Тогава виждам, че сериозни медии го критикуват, както и в социалните мрежи, а това е жалко. Той има сериозна контузия, но продължи да играе както в събота, така и днес (двубоя с Нотингам). Той се бори да бъде част от играта и има много висок праг на болка.

Миналата година той също направи нещо подобно срещу Тотнъм, както и на полуфинала, Това показва неговото лидерство, защото това изразява неговия характер".

"Искаме да спечелим всяко състезание – отборът да се бори, да показва решителност, страст и желание. Показаха го днес, бяхме разочаровани след събота, но показахме издръжливост. Намерихме правилната формация и организация - първото полувреме, въпреки че създадохме положения, им позволихме някои контри"

Още: Мечтан жребий: Най-големият сблъсък в Англия, див късмет за Илия Груев и "дуел на мъст"

Относно срещата с Ливърпул в следващия кръг, мениджърът на Юнайтед каза: "Има много добри отбори във Висшата лига – Ливърпул е на върха, така че това е много добро предизвикателство за нас. Очакваме с нетърпение мача в неделя срещу Манчестър Сити".А на  Тен Хаг "не му пука" за гаранциите в Манчестър Юнайтед от сър Джим Ратклиф.

Още: Първият входящ трансфер на Манчестър Юнайтед в ерата "Ратклиф" - Антонио Силва от Бенфика?

Хеттрик от проблеми: Ерик тен Хаг притесни феновете на Манчестър Юнайтед преди мача с Нотингам

Голобрадото трио, което "осветлява" тъмния сезон на Манчестър Юнайтед

Нотингам Форест - Манчестър Юнайтед по ТВ: Къде да гледаме 1/8-финала от ФА Къп?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички