Ерик тен Хаг отговори на Моуриньо, който му завидя за подкрепата в Юнайтед


Ерик тен Хаг отговори на Моуриньо, който му завидя за подкрепата в Юнайтед
Снимка: Getty Images

1183 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик Тен Хаг, реагира на думите на Жозе Моуриньо по негов адрес. Португалецът завидя на колегата си, че е имал голяма подкрепа от страна на ръководството, за разлика от него самия.

Моуриньо работи на "Олд Трафорд" между май 2016 г. и декември 2018 година. Той заяви, че в сегашния отбор на Юнайтед все още има няколко играчи, които той не е искал още тогава в състава.

Тен Хаг посочи какво е нужно, за да спечелиш титлата

Oтговорът на Тен Хаг

"Освен Моуриньо, нито един треньор не е получил тези играчи, които искаше, а това е, което е необходимо. Сигурен съм, че ще достигнем нашите цели, но конкуренцията е голяма. Това вече не е надпревара между двама", заяви Тен Хаг пред "ESPN Brasil".

Намекна за нужда от нови играчи

"Има седем или осем отбора (във Висшата лига, бел.ред.), които се борят за титлата, и всички имат много добри състави. Така че, за да спечелиш титлата, трябва да създадеш такъв състав", допълни нидерландецът. Ето думите на Моуриньо за Тен Хаг. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички