Емери: Нормално е да ни критикуват, но продължаваме напред


Емери: Нормално е да ни критикуват, но продължаваме напред
Снимка: Getty Images/Guliver

749 0

Старши треньорът на Арсенал Унай Емери определи като „нормални" критиките по негов адрес за състоянието на тима. В последната си среща „артилеристите" загубиха като гост на Шефилд Юнайтед и пропуснаха да се изкачат на трето място във Висшата лига. Емери обаче продължава да вярва в започнатия от него проект и призова за търпение към процеса на изграждане.

„Нормално е да има трудни моменти и критики за работата ни. Трябва да приемем мнението на привържениците - тяхната гледна точка е и наша. Трябва да бъдем по-добри, но това е процес на развитие. Нашата цел като клуб къде искаме да бъдем е съвсем ясна. Уверен съм в играчите, нашата работа, стратегия и нашия път", заяви Емери.

„Трябва да напредваме малко по малко и да изпълним целите си. Това означава да печелим. Сега сме още в самото начало на турнира. Спечелихме два мача и играхме добре", каза Емери относно Лига Европа. Арсенал приема португалския Витория Гимараеш в четвъртък от 22:00 ч.

Междувременно Гранит Джака предупреди Патрис Евра да внимава какво говори. Каква е причината - вижте в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички