Венгер: Веднъж вдигнах температура и повръщах заради загуба


Венгер: Веднъж вдигнах температура и повръщах заради загуба
Снимка: Getty Images/Guliver

1177 0

Бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер разкри кои са били най-тежките му моменти във футбола досега. Оказа се, че те са 3 и са били доста сериозни. Французинът е без работа от май 2018 година, когато бе освободен от английския клуб.

"Кое е най-трудното нещо, което преживях в професионалната си кариера? Първо, абсолютно всички загуби. Веднъж бях толкова изтерзан заради загубен мач, че не се чувствах добре физически - вдигнах висока температура и повръщах. Второ, това е моят период в Монако - сблъсках се с корупцията, съществуваща в този момент във френския футбол. Изпитах я на собствения си гръб. Подробности не искам да разкривам, всичко е останало в миналото", коментира Венгер за "Meduza".

"За мен също беше много болезнена раздялата с Арсенал. Това бе прекалено голяма част от живота ми, за да го приема просто така и да премина към нещо друго", допълни легендата, който изкара 22 години начело на "артилеристите" и спечели с клуба 17 трофеи. А кои, освен него, са най-горещите свободни треньори вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички