Екс звезда на Ливърпул: Да загубиш с 1:4 от много слабия Уотфорд е срам и позор!


Екс звезда на Ливърпул: Да загубиш с 1:4 от много слабия Уотфорд е срам и позор!
Снимка: Getty Images/Guliver

1625 0

Бившата звезда на Ливърпул Джейми Карагър разкритикува част от играчите на Манчестър Юнайтед заради тяхното представяне в последните мачове на тима. До известна степен британецът защити мениджъра на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяер, който според различни източници скоро ще бъде уволнен.

"Никога не съм работил като старши треньор, но когато имаш такава селекция от играчи - и не ме интересува какво казват някои, Манчестър Юнайтед има качествен състав, не можеш да загубиш от Уотфорд с резултат 1:4. Просто не можеш. Няма значение каква игра задава треньорът, как влияе на съблекалнята, дали е уважаван. Тези футболисти в някои мачове просто играха срамно. И това е един от най-скъпите състави в света, а заплатите са сред най-високите в света", коментира Карагър пред "Daily Mail".

"Гледах някои мачове на Уотфорд през този сезон, те са много слаби. И да загубиш от тях с 1:4 - това е срам и позор, като се има предвид нивото на някои от играчите на Манчестър Юнайтед. Треньорът ще напусне отбора, всички разбираме това и тази тема скоро ще бъде приключена, но представянето на някои играчи е просто скандално", завърши бившият защитник. Критичен към съотборниците си след резила беше и Давид Де Хеа - ето какво каза. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички