Едва четвърти кръг е, а Юрген Клоп прави две ротации заради липсата на свежест


Едва четвърти кръг е, а Юрген Клоп прави две ротации заради липсата на свежест
Снимка: Getty Images/Guliver

2474 0

Сезонът в Англия започна отлично за Ливърпул. Мърсисайдци записаха три поредни победи, а в следващия мач ще се изправят срещу Лестър на "Кинг Пауър Стейдиъм". "Лисиците" също са в добра серия, след като записаха две поредни победи, но ще бъдат без голямата си звезда Джейми Варди, който е наказан заради получен червен картон.

През изминалия кръг "червените" се наложиха с минималното 1:0 над Брайтън на "Анфийлд", а след края на срещата мениджърът Юрген Клоп разкри, че причината за това е липсата на свежест в тима през вторите 45'. Точно поради тази причина медиите на Острова смятат, че немският специалист може да направи смяна и на терена да стартира новата покупка Джердан Шакири.

"Джердан Шакири е готов да покаже на Юрген Клоп какво може. Мениджърът на Ливърпул е готов да направи първа голяма промяна в своя отбор и то в четвъртия кръг на първенството. След края на мача с Брайтън той заяви, че отборът му е нямал нужната свежест и за това се стигнало трудно до победата", пише "Liverpool Echo".

Очаква се в съботния мач дебютно участие да запише и Фабиньо. Халфът пристигна през лятото от Монако, но все още не е записал първи минути за тима. Шакири пък има едва 8' на терена, които дойдоха в първия мач за сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички