Едуард Менди от Челси и Ферлан Менди от Реал Мадрид скочиха на медиите във Франция и Англия


Едуард Менди от Челси и Ферлан Менди от Реал Мадрид скочиха на медиите във Франция и Англия
Снимка: Getty Images/Guliver

4513 0

Защитникът на Реал Мадрид Ферлан Менди и стражът на Челси Едуард Менди разкритикуваха френската и английската преса за използването на техни снимки в статиите, свързани с Бенжамен Менди.

Преди дни бранителят на Манчестър Сити получи нови обвинения в изнасилване и поради недоглеждане, някои медии са използвали изображения на неговите колеги заради сходството при фамилиите им. 

"Тъжно е да се види през 2021 година, и във Франция, и в Англия, някои цветнокожи хора да нямат нито първи имена, нито разпознаваеми лица. Тези грешки изглеждат случайни, но от друга страна те са много символични. Не е трудно да различиш две лица, особено когато те носят различни тениски", написа Едуард в Инстаграм.

"Благодаря ти, Едуард Менди! Ние сме във 2021 година. Спрете! Ще отнеме време, но в края ще ни уважавате. Без значение дали Ви харесва или не", добави пък Ферлан в Туитър, споделяйки публикацията на стража на Челси.

Срещу Бенжамен Менди вече бяха повдигнати четири обвинения в изнасилване и едно в сексуален тормоз във връзка с инциденти с негово участие между октомври 2020 и август 2021 година. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички