Един от асовете в Ливърпул захапа сериозно Юрген Клоп


Един от асовете в Ливърпул захапа сериозно Юрген Клоп

1957 0

Пристигането на Юрген Клоп в Ливърпул беше посрещнато отлично от играчите и феновете на клуба, като до момента немският специалист получава само позитивни отзиви за своята работа. Не така обаче стоят нещата около Кристиан Бентеке, който гласно обяви своето негодувание срещу бившия треньор на Борусия (Дортмунд).

"Трудно ми е да разбера защо Клоп ме игнорира, при положение, че искаше да ме вземе в Дортмунд", заяви нападателят на Ливърпул.

Той визира лятото на 2014 година, когато ръководството на "жълто-черните" преговаряше с Астън Вила за стрелеца, но бирмингамци отказаха да се разделят с него срещу предлаганите от немския тим 20 милиона евро.

Разкриха сумата, с която Клоп ще разполага за трансфери

Преговорите са били иницирани по настояване на Клоп, но сега той залага на Даниел Стъридж и Дивок Ориги, давайки минимални шансове на Бентеке за изява.

"Някои от съотборниците ми казваха, че имам късмет, че Клоп идва в Ливърпул, защото той ще залага на мен. Когато треньорът ти казва, че е искал да те вземе в предишния си клуб, а след това се озовавате в един отбор и те игнорира, е трудно да разбереш", коментира Бентеке пред белгийското издание Voetbalmagazine.

"Не разбирам защо някои хора казват, че не мога да се впиша в неговата система. Аз мога да пресирам и да се движа много. През януари не исках да си тръгвам и все още желанието ми е да успея в Ливърпул. Ще видим какво ще стане след края на сезона", допълни нападателят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички