Една от най-големите звезди на Белгия може и да пропусне Евро 2016


Една от най-големите звезди на Белгия може и да пропусне Евро 2016

1286 0

Селекционерът на Белгия Марк Вилмотс може и да остави една от големите звезди на белгийския футбол в последните години извън състава за Евро 2016 във Франция, което започва на 10-и юни. Това е нападателят на Ливърпул Кристиан Бентеке, който през миналото лято премина в Ливърпул за 32.5 милиона паунда.

Таранът е 3-и и дори 4-и избор на Юрген Клоп в последните два месеца, като това е накарало треньорът на "червените дяволи" сериозно да се замисли над това дали да включи Бентеке в състава си.

"Трудно е. Клоп пристигна в Ливърпул и направи своя избор. Сега Кристиан има сериозни съмнения за ролята си и за самия себе си", сподели Вилмотс, цитиран от "Liverpool Echo".

"Жалко е за Бентеке, но той все още има време да покаже какво може в Ливърпул. Той вече пропусна Световното първенство заради контузия, така че да изпусне и Евро 2016 би било много болезнено за него.

Ще избера своята селекция с оглед на това, от което има нужда отбора, а не според формата на дадени играчи за последните два месеца", коментира още Вилмотс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички