Еден Азар напуска Челси, ако едно задължително условие не бъде изпълнено


Еден Азар напуска Челси, ако едно задължително условие не бъде изпълнено

2340 0

Звездата на Челси Еден Азар е готов да напусне клуба и изобщо няма да се колебае дали да остане, ако едно от най-важните му условия не бъде спазено - лондончани да се класират в топ 4 и да влязат в Шампионска лига.

Белгийският ас е категоричен, че няма намерение да остане при "сините", защото голямата му цел е да спечели най-комерсиалния клубен турнир. Именно заради това той премина на "Стамфорд Бридж" през 2012 година от Лил.

Азар, който изигра много слаба кампания, има куп запитвания към себе си, като най-заинтересуваните страни са Манчестър Сити, ПСЖ и Реал Мадрид. Не е изключен и трансфер в Ювентус, при условие че "бианконерите" са склонни да го разменят за Леонардо Бонучи.

ГУАРДИОЛА ДАВА 100 МИЛИОНА ПАУНДА ЗА...

Ръководството на лондончани пък няма да се дърпа много за продажбата на белгиеца. Причините са постоянните прищевки и претенции на звездата, който открито критикува свои съотборници и постоянно недоволства от играта на защитниците. В същото време той е единственият играч на Челси, който упорито отказва да помага в дефанзивен план, което лъсна най-много по време на загубата с 0:3 от Арсенал.

Сумата, която Челси ще иска за Азар, е около 80 милиона паунда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички