Еден Азар: Моуриньо иска да съм като Меси и Роналдо


Еден Азар: Моуриньо иска да съм като Меси и Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

2399 0

Миналата седмица белгийският национал Еден Азар подписа нов договор с Челси, а мениджърът на тима Жозе Моуриньо вече е поставил новите цели пред футболиста.

"Треньорът иска от мен да отбелязвам повече голове като Меси и Роналдо. Често съм фаулиран, печеля много статични положения и дузпи, но той иска да вкарвам като тези двама велики играчи - по два, три гола във всеки мач.", сподели Азар.

Белгиецът коментира и отношението на мениджъра към футболистите: "Харесва ми, че Моуриньо поема целия натиск върху себе си, а нас остава просто да играем. Когато обаче не печелим, той никак не е щастлив и това можеш да го видиш по време на тренировките през седмицата. Всеки е респектиран от него и го уважава. Жозе е спечелил всичко и все още иска да го прави."

Еден Азар ще има възможност да изпълни заръката на своя треньор още утре, когато Челси се изправя срещу ПСЖ в първи осминафинален мач от Шампионската лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички