"Дъжд" от долари: Каква сума заработи Кристиано Роналдо, след като напусна Манчестър Юнайтед


"Дъжд" от долари: Каква сума заработи Кристиано Роналдо, след като напусна Манчестър Юнайтед
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

8391 0

Кристиано Роналдо даде начало на нещо, напълно ново за световния футбол, в края на миналата година. През декември 2022-ра г.  португалецът предприе шокиращ ход, с който пренаписа историята на най-великата игра.

Какво се случи?

Легендата на Реал Мадрид взе изненадващо решение - смени любимата Европа със Саудитска Арабия. След редица скандали с мениджъра на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, голаджията напусна "Олд Трафорд".

Още: Кристиано Роналдо срещу Карим Бензема: Къде да гледаме двубоя Ал Итихад - Ал Насър?

Мигновено започнаха спекулации - че отива в родния Спортинг, Арсенал, Челси или дори в Реал Мадрид. Нищо от това обаче не се случи. Вместо в някой от колосите на Стария континент, Кристиано облече екипа на Ал Насър.

Темата за изумителния трансфер оглави всички издания, но същинският му ефект бе забелязан идното лято. Тогава купища звезди от европейския футбол последваха примера на португалеца и се запътиха към Близкия Изток.

Правилното решение?

Още: Разкритие! Лука Модрид се събира с Роналдо, Ал Насър позлатява хърватина с умопомрачителна заплата

Към момента Роналдо "блести" в Азия. Той ниже гол след гол, а наред с това банковата му сметка не спира да расте. Причина за това е страхотният договор, който си осигури при подписа си за "рицарите на Наджд".

 Само дни го делят от едногодишен юбилей, откакто е в Саудитска Арабия, с което е време за равносметка. Легендарният голмайстор прибира впечатляващите 3 921 596,54 евро седмично. До 30-ти декември той вече трябва да си е осигурил 203 924 634,13 евро, които го правят най-скъпоплатения футболист в света.

Кристиано Роналдо с нови три постижения при поредната победа за Ал Насър

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички