Две звезди на Челси с мили думи по адрес на Диего Коща


Две звезди на Челси с мили думи по адрес на Диего Коща
Снимка: Getty Images / Guliver

1202 0

През седмицата стана ясно, че английският шампион Челси е приел офертата на Атлетико Мадрид от 60 милиона евро за нападателя Диего Коща.

Роденият в Бразилия таран премина на "Стамфорд Бридж" именно от мадридския гранд, но след пререкания с мениджъра Антонио Конте, Коща се завърна при "дюшекчиите".

По-рано тази седмица легендарният защитник на тима Джон Тери се сбогува с Коща, споделяйки снимка и дълги пожелания към испанския национал. Днес това направиха две от звездите на "сините" - Тибо Куртоа, с който бяха съотборници и в Атлетико и Сеск Фабрегас.

"Прекарал съм 6 последните шест години от живота си с този човек. Той е много близък приятел за мен. Радвам се, че ще играе там, където иска. Винаги съм казвал, че Диего е прекрасен нападател за Англия. Медиите повече гледаха какво върши извън терена, а не докато играе. Един от най-милите хора, които познавам и нападател от топ ниво", сподели стражът пред испанското радио "Onda Cero".

"Той винаги ще остане в моето сърце. Страхотен човек, чухме се в събота, когато Атлетико играеха. Връзката между нас е отлична, както на терена, така и извън него. Страхотен приятел, с който печелихме и се наслаждавахме на успех в последните три години", добави Фабрегас.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички