Две големи липси в състава на Юнайтед за решаващото гостуване в Шампионска лига


Две големи липси в състава на Юнайтед за решаващото гостуване в Шампионска лига
Снимка: Gulliver/Getty Images

1546 0

Съставът на Манчестър Юнайтед отпътува за гостуването си на Волфсбург в съдбоносен за тима двубой от последния кръг на груповата фаза на Шампионска лига.

"Червените дяволи" трябва задължително да спечелят двубоя, за да са сигурни в класирането си към осминафиналите. Отборът може да се класира и при равенство или загуба, но трябва да разчита на намиращия се в слаба форма тим на ЦСКА (Москва) да вземе нещо срещу ПСВ (Айндховен).

Освен че възпитаниците на Луис Ван Гаал трябва да гонят задължителна победа, то те ще трябва да се справят без помощта на своя капитан Уейн Рууни, който отпадна от групата заради контузия. Морган Шнайдерлин също е аут от състава, което отваря сериозна дупка в халфовата линия на 20-кратните шампиони на Англия.

Сред контузените са още куп играчи - Люк Шоу, Антонио Валенсия, Фил Джоунс, Андер Ерера и Маркос Рохо. Това наложи включването на играчи като Пади МакНеър, Варела, Бортуик-Джаксън и Ник Пауъл в разширения състав.

Ето и групата от 19 човека: Давид де Хеа, Серхио Ромеро; Пади МакНиър, Крис Смолинг, Гийермо Варела, Камерън Бортуик-Джаксън, Дейли Блинд, Матео Дармиан, Бастиан Швайнщайгер, Майкъл Карик, Шон Гос, Ник Пауъл, Ашли Йънг, Джеси Лингард, Андреас Перейра, Хуан Мата, Мемфис Депай, Маруан Фелаини, Антони Марсиал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички