Драма! Късен трилър не реши спора между Манчестър Юнайтед и Брентфорд, гредите спряха "пчеличките" (ВИДЕО)


Драма! Късен трилър не реши спора между Манчестър Юнайтед и Брентфорд, гредите спряха "пчеличките" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1074 0

Манчестър Юнайтед и Брентфорд сътвотиха истински трилър в двубой от 30-ия кръг на Висшата лига, завършвайки 1:1. С гол в 7' от добавеното време на Мейсън Маунт изведе "червените дяволи" напред в резултата, а минута след това Кристофер Айер изравни.

Лошата новина за Юнайтед е контузията на Рафаел Варан, който бе заменен от Хари Магуйър в началото на второто полувреме. Домакините от Брентфорд са в много слаба форма и имаха цели четири поражения и само едно равенство в последните си пет мача, но това не им попречи днес.

Брентфорд определено е отборът, който трябва да съжалява за изпуснатите точки. По-чистите ситуации бяха за "пчеличките", които трябваше да спрат само ранния устрем на "червените дяволи".

През целия мач нацелиха 4 пъти гредата. В средата на първата част Уиса успя с едно докосване да изведе Айвън Тони, но английският национал стреля в гредата. Малко по-късно след поредният корнер пред Онана се стигне до нова греда след удар на Матиас Йоргенсен.

В 58' Уиса стреля от воле без колебание близо до точката на дузпата, но успя единствено да разтърси левия стълб. В 79-ата минута поредна греда за Брентфорд, но отново няма гол. Този път Брайън Мбемо я уцели. Все пак, трябва да се отбележи, че още в 3' и Бруно Фернандеш разтересе гредата. 

В 73' пък Айвън Тони вкара топката в мрежата, но страничният рефер вдигна флага си за засада. Въпреки всички отлични положения и отправените общо 30 удара, то дълбоко в добавеното време Юнайтед изпъкна победата. Мейсън Маунт се възползва от отлично подаване на Каземиро и вкара в десния ъгъл на вратата. Радостта им бе за кратко, тъй като минута по-късно Айвън Тони намери Айер точно пред вратата, който не сгреши за 1:1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички