Мениджър отряза Манчестър Юнайтед, но важен играч се завръща (ВИДЕО)


Мениджър отряза Манчестър Юнайтед, но важен играч се завръща (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3087 0

Мениджърът на Уулвърхемптън, Гари О'Нийл, категорично отхвърли появилите се спекулации, че води преговори с Манчестър Юнайтед. Наставникът заяви, че е поласкан, че името му се свързва с толкова голям клуб, но в информацията няма нищо вярно.

Лисандро Мартинес вече е на линия

"Не знам от къде дойде това - чух го, едва когато нашият пресотдел ме подготвяше за пресконференцията. Няма нищо вярно. В процеса ми на израстване като човек, осъзнах колко големи и специални клубове са Манчестър Юнайтед и Ливърпул и за мен е наистина чест, че името ми е свързано с един от тях, но това просто не отговаря на истината", сподели О'Нийл преди медиите днес.

Още: Манчестър Юнайтед откри интересен начин да се раздели с нежелан в клуба

Лисандро Мартинес се завръща в игра

"Изцяло фокусиран съм върху работата си с Уулвс и искам да завършим сезона по възможно най-добрият начин. В момента разполагам само с 12 здрави футболисти, без да броим юношите, а трябва да изиграем 3 срещи през идната седмица. Въпреки трудностите, се наслаждавам на работата ми тук и се радвам, че съм техен мениджър", допълни още О'Нийл.

В същото време стана ясно, че Лисандро Мартинес е възстановен от контузията в коляното, получена през февруари, и е много вероятно да бъде в групата за мача с Брентфорд.

Последната година е много тежка за аржентинеца - той счупи метатарсална костица срещу Севиля в Лига Европа, миналия април, а в края на септември травмата се повтори, този път срещу Тотнъм. През февруари пък стана въпросният инцидент с коляното срещу Уест Хем.

Още: Звезда на Манчестър Юнайтед копира изцяло Кристиано Роналдо, за да избегне контузии

Манчестър Юнайтед ще натисне за звезди от Бундеслигата и Серия А

Предизвикал фурор във Висшата лига може да поеме Манчестър Юнайтед след Тен Хаг

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички